Pose of the day. Jag undrar egentligen. Vad är meningen med att ha en bild till sitt blogginlägg. Vad tillför det egentligen? Lite star qu...

Blank helg

/
.. Comments
Pose of the day.
Jag undrar egentligen. Vad är meningen med att ha en bild
till sitt blogginlägg. Vad tillför det egentligen? Lite star quality?
Ledig helg coming up. Det vill säga att jag varken har barn eller manlig vänskap planerad för hela helgen. Kan inte minnas när jag upplevde sådan lyx senast. Spikat är att jag ska spendera åtminstone en dag med att göra what I love the best. Dvs. läsa och skriva. Jag har ju ett mål att börja uppfylla. But still. En hel långhelg - såna möjligheter!

Men först en ledig dag med lillrackaren imorgon. Eller ptja, om vi sover till 11 som vi brukar hinner vi kanske inte med så mycket mer än att äta lunch och mata fåglarna innan det är dags att lämpa av till mamma. But still, jag är lite undrande angående vad vi ska hitta på. Trots en hel del lediga dagar tillsammans var det länge sedan vi hade en.. hel halvdag.. tillsammans. Vad hitta på? Jo, det var ju det där med att mata fåglarna. Men jag tror nog att det mest är jag som tycker om det. Gudfar kanske vaknar i tid för att hitta på något?


You may also like

Använder Blogger.