Okej. Jag erkänner. Mitt förra blogginlägg tenderade kanske att låta något nedstämt. Kanske beroende på att sinnesstämningen just då var ned...

Back to happy

/
.. Comments
Okej. Jag erkänner. Mitt förra blogginlägg tenderade kanske att låta något nedstämt. Kanske beroende på att sinnesstämningen just då var nedstämd. Men herregud, så kan vi inte ha det. 26 år, singel och snygg som få. Och smart, icke att förglömma det heller. Herregud ja, vilket kap. Så vi har mycket att vara glada och optimistiska för.

För övrigt så känner jag mig inte nedstämd längre, åtminstone inte till samma grad. En dusch och några glas vatten fick mig att piggna till igen. Kanske är det så att kombinationen småförkyld och gym påverkade mitt humör något?

Anyways, on the bright side:
- Det var ljust ute när klockan ringde imorse!
- Även om jag inte har blivit frisk så har jag blivit vältränad!
- Check THIS out!


You may also like

Använder Blogger.