Blev väldigt inspirerad av en länk  som Didde skickade över. För dig som inte orkar klicka på länken så handlar den som vanliga misstag  man...

Att göra

/
.. Comments
Blev väldigt inspirerad av en länk som Didde skickade över. För dig som inte orkar klicka på länken så handlar den som vanliga misstag man gör i livet, som gör att man inte når ditt man vill. Det handlar om att prioritera rätt, sätta upp tydliga mål, osv. Du känner säkert igen det som gamla klichéer, men det var bra formulerat. Och jag kände igen mig.

Så nu har jag bestämt mig för vilka mina mål för året är. Självklara saker som att vara en bra pappa, hinna med jobbet samt att vara lycklig ligger inte med på listan. Det är saker som jag redan kan, tycker jag. So, here we go:

1) Bli vältränad
2) Skriva något jag är stolt över.

Bli vältränad är en gammal klassisk punkt, och där har jag redan ett nyårslöfte. Att träna 156 gånger i år - dvs 3 gånger / vecka. Tränar jag så mycket bör jag rimligtvis bli vältränad.

Att skriva något jag kan vara stolt över är mer difust, men jag tänker som såhär. Jag kan aldrig garantera att jag blir nöjd med något jag skriver. Nöjdhet är inte direkt mätbart. Men jag kan sätta ett mål för hur många sidor jag ska skriva. Det behöver inte vara bra sidor. Men det ska hänga ihop, och de ska föra mig framåt. Så det blir mitt mål. 100 sidor ska skrivas under året.

Så. Nu kommer jag att bli en (ännu mer) fantastisk människa?


You may also like

Använder Blogger.