Ja tack! Nej tack! Säsongen för snöslask närmar sig med stormsteg, och plötsligt känner jag att trängande behov av att söka mig ti...

Utomlands

/
.. Comments
Ja tack!

Nej tack!
Säsongen för snöslask närmar sig med stormsteg, och plötsligt känner jag att trängande behov av att söka mig till sydligare breddgrader. Thailand, Egypten, Australien, Kanarieöarna, Hawaii, Södertälje.. ja kärt barn har många namn..

Någon gång nästa vecka borde till och med skatteåterbäringen komma. Och let me tell you, i och med att jag valde en pålitligt och kompetent mäklare när jag sålde min gamla lägenhet förra året så kommer skatteåterbäringen vara sanslöst stor i år. Så om vi bortser från brakförlusten när jag sålde lägenheten så var det en fantastisk affär. Såhär i efterhand.

So. Me wanna go söderut.
Vem är med? Anyone?


You may also like

Använder Blogger.