Kalaset  är räddat. Tack vara mamma som ställer upp i vått och torrt (och även när hon kanske inte borde) får jag gå på det stora kalaset  i...

Tack mamma

/
.. Comments
Kalaset är räddat. Tack vara mamma som ställer upp i vått och torrt (och även när hon kanske inte borde) får jag gå på det stora kalaset ikväll. Det vankas spännande saker som rebus, fiskdamm och eventuell även en släng av Sean Bean eller Van Damme.

Och så ska jag passa på att hosta ur mig ett för tidigt nyårslöfte. Nästa år ska jag se till att äta nyttigt på vardagarna och kanske ännu viktigare - träna minst 156 gånger (dvs 3ggr/vecka i snitt). Jag känner att det nyårslöftet behövs. För att kompensera den gångna veckan.

För övrigt ska kommande vecka bli ganska skön. Att bara få vara hemma låter väldigt lockande. Tid att göra some stuff that matters. Not that fiskdamm doesn't matter, but you get the point, don't you?


You may also like

Använder Blogger.