Öppet brev till mig själv . Tor jag vet att du går igenom mycket just nu. Att det kan vara svårt att hinna med sig själv mellan varven av jo...

Stop that drinking!

/
.. Comments
Öppet brev till mig själv.

Tor jag vet att du går igenom mycket just nu. Att det kan vara svårt att hinna med sig själv mellan varven av jobb, träning och föräldraskap. Så jag kan förstå att du vill supa skallen av dig någon gång ibland, som i fredags. Men vet du vad. Du behöver ju inte överdriva. Och vet du vad, jag tycker att det där i fredags var att överdriva litegranna. För vet du. När du inte ens orkar 20 armhävningar tre dagar efter, då är det tamejfan att överdriva.

Så nu vill jag be dig om en sak. Både för min och din skull. Nästa gång du går på fest. Oavsett om den har fri bar eller inte. Så ta det lite lugnare. Det tjänar vi båda på. Det vore ju kul om vi kunde gå och gymma tillsammans igen. Men i det skick som du är idag vet jag inte om jag vill träna tillsammans med dig. Och vet du vad? Då missar jag min träning också!


You may also like

Använder Blogger.