Jo, ni alla vet ju vid det här laget att jag har börjat gymma igen. Pumping iron! Like a beast!  Och det är ju bara på alla tänkbara sätt. A...

Professorns återkomst

/
.. Comments
Jo, ni alla vet ju vid det här laget att jag har börjat gymma igen. Pumping iron! Like a beast! Och det är ju bara på alla tänkbara sätt. Allt det där med att känna sig yngre, må bättre, bli snyggare och.. ja, ni vet allt det där som man brukar höra. Det stämmer.

MEN. Jag tror att jag gör något tekniskt mycket fel när jag kör benpress. Det ska ju vara praktiskt taget omöjligt att göra något tekniskt fel i benpressen. För er som inte vet vad en benpress är. Tänk er att ni sitter på en stol. Och trycker lite med benen. Det finns inte så många fel att göra där. Så länge du sitter på stolen. Och trycker med benen.

MEN. Något fel gör jag alldeles uppenbarligen. För efter varje gång jag varit där och suttit på min stol så får jag lite ondare i ryggen. Där längst nere i ryggen ni vet. Ländryggen heter det kanske? Där precis ovanför svanskotan?

OCH det känns ju väldigt onödigt. Att hela kroppen känns yngre, starkare och bättre än tidigare. Utom ryggen, som känns krokig och svag som en 75-årings.

TACK och lov att professorn kommer hem igen någon gång i början av nästa år. Då ska jag banne mig låta honom förklara vad jag gör fel. För en sak är säker professor Apelsin han vet hur man gör. Och om han inte vet. Då är det nog så att det är meningen att man ska få ont i ryggen när man tränar.


You may also like

Använder Blogger.