Polsk kvalitetssoffa. Här sitter jag i en polsk kvalitetssoffa, såhär på lördagskvällen. Och jag må säga att det är en väldigt underlig ...

Polsk kvalitét på lördagskvällen

/
.. Comments
Polsk kvalitetssoffa.
Här sitter jag i en polsk kvalitetssoffa, såhär på lördagskvällen. Och jag må säga att det är en väldigt underlig upplevelse. Eller det är det kanske inte, men för att jag ska ha något alls att blogga om så låtsas vi att det är fantastiskt underlig, okej!?

Så, vad är så fantastiskt underligt då?
- Soffan levererades en lördagskväll. Klockan 20.30. Det hör ju inte till vanligheterna.
- Budkillen intygade att det var en polsk kvalitetssoffa. Den meningen skrämde mig. Jag sitter nu här och bara väntar på att soffan ska rasa i bitar under mig. Förblindad av fördomar?
- Jag vet verkligen inte som soffan är skön eller inte. Det är något mycket märkligt med den. Jag borde ju märka om den är obekväm.. men det är den inte. Och då borde jag ju märka att den är bekväm.. men det är den inte. Kanske är det den polska kvalitén som spökar?

Över till något mer positivt. Jag fick med mig min älskade trädgårdstomte hem från farmor. Den ska stå inne på toaletten, lite snett bakom toalettstolen. Så att den blir lätt att få ögonkontakt med när man kissar. Jag tror att det kan kännas tryggt.

Den perfekta toalettupplevelsen! Fint va? :)You may also like

Använder Blogger.