Jultema på webcamen nu och dryga veckan framåt! Idag börjar min julvecka med señorita lillknas, och det kommer absolut att bli ett ävent...

Nu börjar julveckan

/
.. Comments
Jultema på webcamen nu och dryga veckan framåt!
Idag börjar min julvecka med señorita lillknas, och det kommer absolut att bli ett äventyr av sällan skådat slag. Nej jag skojar inte, det kommer faktiskt att bli ett äventyr. Det är ju faktiskt jag som äger julafton i år, och det måste utnyttjas till fullo.

Så från och med i eftermiddag är det dags att börja prata om jultomten. Elda tomtebloss (OK, det är för min egen skull!). Knapra pepparkakor. Titta på julkalendern vare sig vi vill det eller inte. Ja, nu är det mycket som ska göras för att trigga upp förväntningarna inför julafton till helt orimliga nivåer.

Och vi måste skriva en önskelista och skicka till jultomten! Det kanske är lite sent nu.. Men å andra sidan vet nog inte lillknasen hur lång tid det tar att skicka post till nordpolen. Så absolut. Det måste vi göra. Bläddra i leksakskataloger och skriva önskelista. Kanske rita en karta så att tomten hittar hem till farmor också. Det kan vara bra att ha.

Jo. Ett äventyr. Men vet ni vad, jag tror redan att min aversion mot julen håller på att släppa. När vi väl har pimpat julgranen kommer den att vara ett minne blott.


You may also like

Använder Blogger.