Jag har en massa bilder från gårdagens julfest på kameran. Men usb-kabeln tycks ha fått fötter, så det blir inga roliga uppladdningar. Utan ...

Nöjer mig såhär

/
.. Comments
Jag har en massa bilder från gårdagens julfest på kameran. Men usb-kabeln tycks ha fått fötter, så det blir inga roliga uppladdningar. Utan jag nöjer mig med att säga såhär. Det var ett riktigt roligt holabalo igår, med gratis dricka och bra musik på dansgolvet. Dansgolv. I still like those, at least när jag har druckit tillräckligt. Och igår drack jag tillräckligt. Och sen ganska mycket mer. Fri bar, som sagt.

Så idag mår jag mindre bra. Faktiskt så pass illa att jag släpat mig ut för att ta den röda tjuren vid hornen. Jag brukar må dåligt av att dricka den rackaren, men idag ser jag ingen annan utväg. Så det får bära eller brista.

Men en sak är bra, och det är att jag har mina rough good looks. Känner mig alltid som snyggast när jag är lite bakfull. Den där slitna looken går hem hos mig. I would totally do me.

Systemkameran har jag fortfarande sladd till. Så the ego-pics
will keep coming at a comforting rate.You may also like

Använder Blogger.