Det finns inga hemligheter oss emellan, eller hur? You-me-bloggen-och mina knappt 700 000-läsare. Men det ligger ju till såhär, att som ma...

My man-crush

/
.. Comments
Det finns inga hemligheter oss emellan, eller hur? You-me-bloggen-och mina knappt 700 000-läsare.

Men det ligger ju till såhär, att som man kan man känna flera sorters kärlek. Det är den klassiska av katolska kyrkan sanktionerade kärleken till en kvinna. Det är den kanske än mer klassiska kärleken till föremål. Du som har sett män lyssna på Steve Jobs vet vad jag menar. Och sedan så finns det det mest förbjudna men också vackraste- och starkaste av alla känslor en man kan uppleva. The man-crush. The undying love of a bro-san-san.

Och nu är det bara att erkänna, att jag faller ofta och hårt. Och idag ska jag träffa mig original love. Lord Boromir, high captain of Gondor.

Boromir: Where is Frodo?
Aragorn: I let him go.
Boromir: Then you did what I could not..
...
Aragorn: I do not know what strength is in my blood, but I swear to you I will not let the White City fall, nor our people fail.
Boromir: Our people, our people. I would have would have followed you, my brother... my captain... my king.
[och nu sitter jag med tårar i ögonen bara för att jag skev ett citat. Men som sagt, har man en man-crush så har man]


You may also like

Använder Blogger.