Sov hemma hos mamma inatt. Hon var ju barnvakt så att jag och pojkarna kunde busa trots att jag hastigt och lustigt blivit pappa igen, lite ...

Mosigt

/
.. Comments
Sov hemma hos mamma inatt. Hon var ju barnvakt så att jag och pojkarna kunde busa trots att jag hastigt och lustigt blivit pappa igen, lite tidigare än planerat.

Och nu sitter jag här hemma hos mamma. Tillsammans med lillrackaren. Vi sov till 10.30. Fantastiskt generöst av lillrackaren att bjuda på en sådan sovmorgon, även om jag kanske skulle ha behövt en tre-fyra timmar till. Men det var tillräckligt. Tillräckligt för att jag ska orka vara en rolig pappa fram tills att farmor kommer hem från jobbet igen. Alternativt tills det är dags för lillrackaren att sova lite. Då tänker jag också sova.

Sen tror jag att vi blir kvar här ikväll. TV-kväll med farmor. Med farmors dator som trogen kompanjon, förstås. Braveheard på 4:an ikväll - den måste ju ses. Det är inte någon Gladiator. Men nästan.


You may also like

Använder Blogger.