Jo det kan ju hända. Att ibland. Ibland är jag en ganska stolt förälder. För den här lilla krabaten, hon är sjukt söt. Jag vill bara sä...

Min lilla lussebrud

/
.. Comments
Jo det kan ju hända. Att ibland. Ibland är jag en ganska stolt
förälder. För den här lilla krabaten, hon är sjukt söt.
Jag vill bara säga det att min lilla lussebrud, hon var riktigt söt. Och att de andra barnen, de vill väldigt gärna försöka smaka på hennes luciakrona. Så det blev ett litet debackel där, mellan lussebruden som ville ha kronan på huvudet - och de övriga som ville ha den i munnen. Lussebruden vann dock. No interference by pappa needed.

(förresten, kudos till alla dagis nu för tiden som kör lussefikat på eftermiddagen. mycket bättre än hur det var på min tid, när man tvingades upp typ.. 02.00 på morgonen för att gå och lussa. klart som katten att det blir roligare om man får vakna innan det är dags!)

((och nu ska jag till jobbet! mind over body!))

(((gymmet menar jag förstås! sen blir det lite jobb också)))


You may also like

Använder Blogger.