Sitter här med en skål kvarg. Jomenvisst, jag fastande till slut. Det smakar ju gott! Varför var det ingen som sade det redan från början? D...

Kvällstankar av högsta kvalité

/
.. Comments
Sitter här med en skål kvarg. Jomenvisst, jag fastande till slut. Det smakar ju gott! Varför var det ingen som sade det redan från början? Då hade vi ju sluppit hela den här Keso-historien. Jag menar, rub me the right way och tingla mina smaklökar. Vägen till framgång går genom magen. Det gäller både dig Christofer Robin, och dig jag döpt efter en sötsak.

Kvällens kvarg representerar mycket. Ett missat träningspass i veckan. Jag inbillar mig att proteinduschen kanske kompenserar. Somehow. Kvargen representerar också min ovilja att hoppa i säng. Jag gillar att vara trött, jag tänker bäst intressantast då.

So. Istället för att envisas med att sitta här och kvarga gör vi såhär. 20 chins, sen ska jag sova. OK?


You may also like

Använder Blogger.