Du som känner mig  vet att det här med städning vanligtvis inte är min starka gren. Tvärtom är jag oftast att betrakta som direkt handikappa...

Julstäda?

/
.. Comments
Du som känner mig vet att det här med städning vanligtvis inte är min starka gren. Tvärtom är jag oftast att betrakta som direkt handikappad när det kommer till städning. Här om dagen hade jag t.ex. spillt ris på köksbordet. Istället för att torka upp det petade jag försiktigt in det under bordsduken. Som för att dölja det. För vem vet jag inte. Mig själv? Emilia? Så jo. Städningshandikappad.

Men idag ska jag försöka mig på något synnerligen oväntat. Att julstäda. Sannolikt slutar det på sin höjd med att jag dammsuger matbordet och tvättar håret. Men ambitionen finns där. Åker ju hem till farmor på julafton. Därefter några dagar på annan ort. Och känslan är den att när jag kommer hem - då skulle det vara trevlig att komma hem till något annat än lukten av död torsk.

Det som talar till projektets fördel är att Emilia är här. Hon är redan nu, vid knappt 3 års ålder, betydligt mycket bättre än sin pappa på att städa. Hon lägger saker där de ska vara. Och slänger skräp i papperskorgen. Inte under bordsduken. Så vem vet, kanske lyckas vi få det fint här?


You may also like

Använder Blogger.