"Vi drar ut till trädgården, Faders favoritställe. Tjejerna är billiga här, förklarar han som om det är något bra. Bulten har gett mig ...

Festsugen

/
.. Comments
"Vi drar ut till trädgården, Faders favoritställe. Tjejerna är billiga här, förklarar han som om det är något bra. Bulten har gett mig ett par solglasögon, jag är helnöjd. Bulten ser ut som en jävla mördare, och jag ser ut som en porr-snut säger någon." - Göteborgsresan, Min blogg, 2006

Hittade databasen till min gamla blogg från stenåldern. Finns ju lite guldkorn där.

Och på tal om guldkorn så blev jag fasligt sugen på att festa. Så nu gör jag mitt bästa för att ragga ihop folk till en kryssning. Like the good old day. Senast var ju Richard Olsson med. Hur ska vi kunna toppa det den här gången!?

Jo det är Richard Olsson! Vi hade telefonkontakt
med honom för att bekräfta saken. (och jo, Tess
kan ha haft ett finger med i spelet, men jag tar åt
mig av äran ändå)


You may also like

Använder Blogger.