Äntligen  känner jag mig frisk  igen efter helgens julfest. Jag har fram tills nu försökt vila mig i form (genom att sova för lite, hrmr ), ...

Feelin' good

/
.. Comments
Äntligen känner jag mig frisk igen efter helgens julfest. Jag har fram tills nu försökt vila mig i form (genom att sova för lite, hrmr), men nu har jag insett att det var helt fel väg att gå.

Idag cyklade jag istället iväg till gymmet, och även om det kändes som att cykla i motvind (vilket jag faktiskt gjort, märkte jag på hemvägen) så var det löjligt skönt efteråt. Det blev inga nya personbästan, tvärtom ganska mesiga resultat. Men känslan av att svettas och pumpa järn var lika sanslöst skön som alltid. Och framförallt känslan efteråt. Min hjärna fungerar igen! Jag orkar tänka igen!

Så nästa gång jag gnäller om att jag är trött. Säg åt mig att gå till gymmet. Så att jag kan börja leva igen.

Och på tal om att leva igen. Idag kom mina fantastiska tavlor som jag beställt från Canvas Picasso. Helt fantastiska. Truly amazing macho-manliness när den är som bäst. Tell me, blev det inte mycket trevligare att titta på min vägg nu?

Sean Bean, Van Damme och Seagal.
Och jo, Van Damme är fel beskuren. Har redan skällt ut dem
om det, ny tavla ska vara på G.


You may also like

Använder Blogger.