Jag tycker alltid att livet känns lite extra spännande när toapappret håller på att ta slut . Ni vet när man har slutat ungefär hälften av d...

Extraliv på toaletten

/
.. Comments
Jag tycker alltid att livet känns lite extra spännande när toapappret håller på att ta slut. Ni vet när man har slutat ungefär hälften av den sista toarullen, och det hela börjar förvandlas till en kamp mellan mind & body, minne mot nödighet. Till min stora sorg har jag upptäckt att i mitt fall så gäller mind over body inte, utan här gäller snarast body over mind. Och det har ju satt mig i en hel del beklämmande situationer, so to speak.

Därför har jag börjat med något nytt. Jag har börjat riva loss små lappar från den sista toarullen och börjat gömma dem runt omkring i badrummet. En i tandborstmuggen, en annan i spegelskåpet, och så vidare. Jag tror att ni förstår vad jag menar. Och jag tycker att det hela är ganska så genialt. Mina små lappar blir på så sätt extraliv, som jag kan ta till när det annars skulle vara game over.

Mind over body. Just det. Även om man måste ta till fulknep ibland.


You may also like

Använder Blogger.