Det här med städningen. Jag har blivit överöst med fan-mail om hur det har gått med den. Mycket pepp från alla håll och kanter, och det tack...

Det gick ju, nästan

/
.. Comments
Det här med städningen. Jag har blivit överöst med fan-mail om hur det har gått med den. Mycket pepp från alla håll och kanter, och det tackar vi för! Så jag känner att det är min plikt att rapportera hur det har gått med den saken.

Och det började bra. Riktigt bra. Vardagsrum och kök blev skinande rena. Eller skinande och skinande, golv- och bordsytor blev befriade från skräp. Emilia hjälpte till och plockade undan sina leksaker. So far so good.

Sedan tog jag en liten paus. Sparade sovrum och dammsugning till lite senare. Sedan somnade den där lilla rackaren. Och. Ptja. Dammsuga och städa det rum hon sover i. Skulle inte tro det!

Men för att se det från den ljusa sidan. Kan jag inte städa mer så måste det ju innebära att det är färdigstädat. utan att jag ens behövde göra alla rum. :-D


You may also like

Använder Blogger.