Om en timma går parkeringstiden ut för min mammas bil som står ute på gatan. Så det börjar bli dags att åka iväg och lämna tillbaks den til...

Italienska bilar och ekologisk kaffe

/
.. Comments
Om en timma går parkeringstiden ut för min mammas bil som står ute på gatan. Så det börjar bli dags att åka iväg och lämna tillbaks den till matte. Får mig att inse hur mycket jag saknar att ha bil. Varje gång som jag faktiskt har varit bilägare har jag ju avskytt det på grund av enorma fasta kostnader och massvis med oförutsedda utgifter när mina fantastiska italienska skitbilar gått sönder.

Sedan bär det av hem till pappa/Andra/småsyskonen för att fira jul 2. Måste köpa en julklapp till Andra också. Bodyshop kanske? Det borde passa henne som är 120% all in när det gäller ekologiska och naturliga råvaror? För jag kan väl inte köpa ekologiskt kaffe för tredje året i rad? Jag vill ju inte att hon ska tro att jag har något styvmors-aversion. För det har jag ju faktiskt inte. Det är bara så att jag har väldigt svårt att komma på andra julklappar än just ekologiskt kaffe till henne.

Next step efter det är hemma. Finns väldigt mycket jag vill göra. Men my very special little friend ligger bra till att vinna kampen om min uppmärksamhet. Bokrackaren börjar ju närma sig den där sista tredjedelen som är så bra att den måste sträckläsas.

Me and the very special little friend of mine.
(damn, jag ser sliten ut, don't I? still delisious, but sliten)


You may also like

Använder Blogger.