Hamburgare. Coola dippsåser. Popcorn. Film. Tuppen. Carlo. Lillrackaren på sugarrush. Good times! Me. Me. Me. Didde påminde mig och W...

Burgers and film

/
.. Comments
Hamburgare. Coola dippsåser. Popcorn. Film. Tuppen. Carlo. Lillrackaren på sugarrush. Good times!

Me. Me. Me.
Didde påminde mig och Writingale.com förresten. Måste se till att jobba vidare med sidan - även om den i nuläget har typ noll användare och besökare så tycker jag att den har potential. Om inte annat som lekstuga för mig själv. Och didde, hoppas jag.

Fick lite inspiration att fortsätta skriva också. Har ju en bra story i huvudet. Eller delar av en, i varje fall. Måste få ut den, innan jag glömmer bort den.

Jag har ju mina mål här i livet. Och jag tror goddamit att bli författare är ett av dem. Jag behöver inte bli well known eller något. Men jag vill lyckas skriva något som jag är stolt över. Jag vet att jag har the potential to do good. Och då tycker jag att det är min plikt att göra det också.


You may also like

Använder Blogger.