Bortsett från min sexighet, charm och knivskarpa intelligens så är nog ödmjukhet min starkaste sida. Jag tycker helt enkelt inte om att fram...

Be the best I can be

/
.. Comments
Bortsett från min sexighet, charm och knivskarpa intelligens så är nog ödmjukhet min starkaste sida. Jag tycker helt enkelt inte om att framhålla mig själv som något exceptionellt bra. Kanske beror det delvis på att jag tror att jag är exceptionellt bra, och att det liksom skiner igen. Ni vet som när man tar någon dösnygg hollywood-pingla och sätter ett par löjliga glasögon på henne. Som att det skulle göra det mindre obvious.

Men de senaste veckorna känner jag faktiskt att jag gjort något kind of amazing. Emilia har sedan en tid tillbaks börjat prata om pappa Fredrik. Jag förstår ju att hon menar L:s nya kille, och till en början så kunde jag nästan lite irriterat säga att "nej jag är pappa, han heter bara Fredrik".

Men. Sedan två-tre veckor har jag slutat korrigera det. Emilia vet att jag är pappa, och att pappa Fredrik är något annat. Och någonstans där så känner jag att mina känslor slutar spela så fantastiskt stor roll. Så länge jag är pappa number one får det gärna finnas hur många pappa Fredrik, pappa Ulrika och pappa Lillsmurf som helst. The more the merrier. Inte för mig kanske, men huvudsaken är ju faktiskt att Emilia är nöjd. Att hon känner att hon har personer i hennes liv som hon tycker om.

Sen är det ju tveklöst så att en pappa number two har ögonen på sig. Är han en man som meets my standards så är allt bara bra. Bra för Emilia alltså. Men om han inte är det. Ja, då får The Good Guy plocka fram sina äss ur rockärmen. Och trust me, jag är en hejare på kortspel, if you get what I'm saying.


You may also like

Använder Blogger.