Såhär när 2011 lider mot sitt slut vill jag gärna försöka sammanfatta mitt år; men det är inte så lätt som det kanske borde. Det har varit e...

2011

/
.. Comments
Såhär när 2011 lider mot sitt slut vill jag gärna försöka sammanfatta mitt år; men det är inte så lätt som det kanske borde. Det har varit ett komplicerat år, och på många sätt förbannat jobbigt år där jag stundtals kännt mig fasansfullt ensam, vilsen och lurad. Ett år med stunder som jag faktiskt kännt att det inte finns någon väg ut ur my personal hell.

Tack och lov har jag under lärt mig två saker. Den ena är att jag har världens absolut bästa vänner, som medvetet eller omedvetet gett mig både styrka och möjlighet att koppla bort från livet. Vill lyfta på hatten till Tuppen som till och med önskade mig lycka till när jag och L var på väg att göra ett nytt försök. Jag förstår att det gick mot alla dina principer och värderingar. Ett annat hattlyft går till Didde, som gått i mina fotspår och blivit singel igen i år. Även om våra känslor för singellivet är minst sagt olika så är du en vän jag alltid litar på och uppskattar. Hoppas du vet det. Och Rice. Utan dig, Tom(pa) och Knopfler skulle jag aldrig kunna vara mig själv.

Den andra sak jag lärt mig är att jag tamejfan är ganska stark. Någonstans har jag hittat kraft att ta hand om min lilla rackarunge, få ordning på boende, förskola och allt vad det heter. Så visst har jag svaga sidor. Många. Men when it comes down to it så kan jag overcome dem och få ordning på saker och ting.

Och avslutningsvis har det här året lärt mig vad det innebär att leva. Där har jag fortfarande en del kvar att lära, men jag känner att jag är på väg att hitta någonting. Jag har mål i livet. Jag har förhoppningar. Drömmar. Jag ser fram emot 2012. Det kommer att vara amazing. Och jag ser fram mot att dela det med er.

I love you, all of you.
- The Good Guy


You may also like

Använder Blogger.