Writingale.com - Spread your wings, spread your words Nu har öppnat upp en beta-version av min nya site, Writingle.com. Idén med sidan är at...

Writingale.com

/
.. Comments
Writingale.com - Spread your wings, spread your words

Nu har öppnat upp en beta-version av min nya site, Writingle.com. Idén med sidan är att ge alla oss som tycker om att skriva, läsa och leka med ord och texter en samlingsplats på nätet. "Ett facebook" för oss som har det skrivna ordet som älskarinna.

Det finns ju ett gäng webbsiter med samma idé - bland annat haket.com och sockerdricka.nu, men ingen av de siterna har kunnat tillfredställa mina behov. Jag vill ha en webbplats med texterna, idéerna och uttrycken i centrum, och det är vad jag har försökt skapa med Writingale.com.

Så bli gärna medlem, och berätta vad du tycker! Alla åsikter och förslag till förbättringar, förändringar eller nytänkande uppskattas! Eller om du bara vill bli medlem och publicera texter - kör igång med det också (glöm bara inte att spara en backup av dina texter på hårddisken! jag ska försöka se till att allt som läggs upp från och med nu överlever, men i ett såhär tidigt beta-stadium vågar jag inte lova något).

Kommentarer får ni gärna skicka till writing@bananhuset.se, eller om en kommentar här på thegoodguy.se!


You may also like

Använder Blogger.