Har haft Tuppen och Carlo över här idag, och våra filmkvällar är verkligen en fortlöpande kärlekshistoria. Riktigt vad jag bidrar med i mixe...

Tuppen och Carlo, en kärlekshistoria

/
.. Comments
Har haft Tuppen och Carlo över här idag, och våra filmkvällar är verkligen en fortlöpande kärlekshistoria. Riktigt vad jag bidrar med i mixen, mer än the hardcore sexiness of The Good Guy vet jag inte, men soppan är inte desto mindre smaskig.

Varje gång vi träffas tar Tuppen och Carlo mitt kök i besittning, och lagar så sanslöst god mat att jag känner mig direkt skyldig som äter av den. Den borde hängas upp på väggen på ett museum eller något. Jag skojar inte när jag säger att de är världens två bästa kockar (Tupp översätts ju till Cock på engelska, bara det säger ju en del som saken).

Idag blev det plankstek. De sköt från höften och lagade på så vis ihop en middag värdig en kung. Eller en good guy.

Dessutom blir Emilia härligt lugn är Tupps och Carlo är här. Förvisso menar jag lugn som i sockerstinn och överaktiv, men ändå. Hon gillar the two bastards, och blir på så vis väldigt lätthanterlig för sin stackars gamla pappa.

Win-win-win-situation for Nomman. Lovely.


You may also like

Använder Blogger.