Körde lite tyngre än vanligt på gymmet igår - tänkte att den här gången ska jag inte göra om misstaget från senast jag gymmade. Dvs att vara...

Träningsvärk :-D

/
.. Comments
Körde lite tyngre än vanligt på gymmet igår - tänkte att den här gången ska jag inte göra om misstaget från senast jag gymmade. Dvs att vara alldeles för feg och långsam med att öka på vikterna. Och jag kan ju säga att det känns att jag ökade på vikterna. Träningsvärk deluxe i övre delen av ryggen. Galet skönt! Kan inte minnas att jag någonsin haft träningsvärk där tidigare.. visste inte att det gick!

Blir så glad av träningsvärken att det bara finns en sak att göra; gå och träna idag igen!

Och en till sak som känns bra. Tränade magen ordentligt både i måndags och igår - och magen verkar inte bli arg på mig för det längre. Kanske har jag kommit över någon magisk tröskel? Hope so!


You may also like

Använder Blogger.