Amazon Kindle på paddan, och på mobilen..! Pluspoäng till den som identifierar båda böckerna. Jag kanske har sagt det förr, men aldrig p...

Thank god for Kindle

/
.. Comments
Amazon Kindle på paddan, och på mobilen..!
Pluspoäng till den som identifierar båda böckerna.

Jag kanske har sagt det förr, men aldrig på den här bloggen - och det tål att sägas igen. Amazon Kindle-appen är ta-mig-baklänges-ner-för-en-kulle-och-upp-igen det bästa som har hänt mig på år och dagar. Tidigare har jag alltid försökt släpa med mig en pocketbok vart jag än går. För att kunna läsa på tunnelbana, bussar eller vad jag nu råkar landa.

Men nu har jag hela bokhyllan i fickan istället. Best ever.
Sitter på toan och orkar inte gå ut? Varför inte läsa någon sida. Sitter på ett café? Varför inte läsa någon sida.

Så läsnörd som jag är måste jag säga att Kindle är the one reason att köpa en mobil ett tablet med antingen Android eller iOS. Alla andra smartphonigheter har jag i stort sätt lagt av med. Men det här är en drog. Thank you Amazon.


You may also like

Använder Blogger.