I brist så särskilt vettiga saker att skriva om ( I'm sorry about that, men min serious-level har tillfälligt sjunkigt. If it ever was...

Testa Yoga

/
.. Comments

I brist så särskilt vettiga saker att skriva om (I'm sorry about that, men min serious-level har tillfälligt sjunkigt. If it ever was very high.) så jag fortsätter på gårdagens spår och citerar Aftonbladet. Det är ju en fruktansvärt dålig tidning, i mitt tycke, men de lyckas alltid leverera det oväntade. Som det här lilla klippet ovan. Känner inte att jag behöver kommentera saken så mycket mer.

Men en sak kan ju sägas. För att vara lite serious. Man kanske skulle testa yoga. Inte bara för att det är satanistiskt, utan även för att det verkar ganska coolt. Körde en någon i somras yoga med youtube och efter tio minuters träning (där jag desperat försökte härma vad en spinkig liten tjej fick att se fantastiskt lätt ut på skärmen) hade jag ont i nästen hela kroppen. Och ont brukar ju vara eftersträvansvärt när det gäller träning. Kanske inte sådan här nackspärr i ryggen som jag har i helgen. Men annars så.

With love,
The Good Guy


You may also like

Använder Blogger.