Min lilla terrorist. Idag kommer Emilia hem till mg igen, och det innebär att det är dags att klä på sig pappa-kostymen  igen. Bildligt ...

Suit up time!

/
.. Comments
Min lilla terrorist.
Idag kommer Emilia hem till mg igen, och det innebär att det är dags att klä på sig pappa-kostymen igen. Bildligt talat alltså, självklart har jag inte på mig kostym när jag leker i sandlådan. Hur dumt vore inte det? Eller hur totally awesome vore inte det!?

Vad jag menar är att varje vecka är det en rejäl omställning att gå från slö, slapp, sexig singel till slö, slapp sexig singelpappa. Det låter kanske inte som världens största omställning, men den där pappa-biten gör att jag inte riktigt hinner med att vara slö, slapp och sexig. Eller jo, sexig, det är jag ju förstås alltid. But that's besides the point. Vad jag menar är att det är otroligt konstigt att vara halvpappa. Det är som att leva två helt olika liv.

Inte för att jag klagar, det är två bra liv. Just saying.

Lite osäker på vad min poäng är. Om nån vet får den gärna hojta till. Det känns som att det kan dölja sig en riktigt bra poäng har någonstans. Men jag kan inte riktigt hitta den.


You may also like

Använder Blogger.