Attempting to look more bakis than I är. Idag är jag sådär satan i gatan trött. Somnade ju medan boysen fortfarande var kvar här igår. ...

Stupid lazy person!

/
.. Comments
Attempting to look more bakis than I är.
Idag är jag sådär satan i gatan trött. Somnade ju medan boysen fortfarande var kvar här igår. Minns ärligt talat inte mycket av sista timman. Tror att jag snackade med Ponta, men vet inte riktigt om vad. Quite possibly somnade jag ifrån det. Och det efter fyra öl. Jag är ta mig tusan billig i drift. Alltid något!

Idag känner jag mig fortfarande hyfsat seg. Min defekta hjärna bestämde helt sonika att sex timmars sömn räcker, och väckte mig strax efter tio. Not nice.

So. Nu försöker jag samla kraft för att gå upp till mataffären. Men det känns inte motiverande. De bygger ju den där förbannade tvärbanan, så jag måste ta en enormt mycket längre väg upp till Solna centrum. Det kan vara så mycket som hundra meter längre.


You may also like

Använder Blogger.