Det är inte ofta jag använder ordet söndagsmys utan ironi. En så pass optimistisk  människa är jag dessvärre inte. Jag är ju bara the good g...

Söndagsmys

/
.. Comments
Det är inte ofta jag använder ordet söndagsmys utan ironi. En så pass optimistisk människa är jag dessvärre inte. Jag är ju bara the good guy, not the perfect guy who even likes sundays. Men idag kan jag faktiskt använda ordet helt utan ironi. Det har varit en mysig söndag.

Har spenderat några timmar ute i lekparken med lillknas, ätit god mat (de där ryktena om pulvermos som fanns att läsa på Facebook visade sig vara överdrivna). Och nu studsar lilltjejen upp och ned i badkaret medan jag sitter på en pall här i hallen. Lagom långt bort för att kunna blogga utan att få vatten i datorn - lagom nära för att förhindra drunkning. Win-win för alla.

Och bäst av allt! Om 35 minuter sover den lilla rackaren. Då kan jag lägga mig i soffan med en bra bok. Och det. Det kan vara den största mysfaktorn såhär långt.

Bland det bästa jag läst.
Måste för övrigt rekommendera The Malzan Book of the Fallen för alla som gillar fantasy. Nu tre böcker in i serien har den kvalificerat sig att ligga på min top 2 of all times tillsammans med A Song of Ice and Fire. Ett hyffsat bra betyg, som ni nog förstår. Dock håller jag Ice and Fire något högre ändå. Förstås. Goes without saying.


You may also like

Använder Blogger.