Jag försöker se till att det här inte  blir another pappablogg. Men det händer att min lillskrutt gör så fantastiskt sjuka saker att det för...

Skölj köttbullarna

/
.. Comments
Jag försöker se till att det här inte blir another pappablogg. Men det händer att min lillskrutt gör så fantastiskt sjuka saker att det förtjänar några rader. Här on the goog guy.

Köttbullar med potatismos är ju lillskrutts favoritmat, men i och med att affärens köttbullar innehåller mer fett än protein (hur är det ens möjligt!?) bestämde jag mig för att rulla egna igår. Jobbade hårt och länge, och blev själv mycket nöjd med resultatet.

Emilia var desto mer tveksam. Efter att misstänksamt ha synat köttbullen i sömmarna en stund kastade hon den på golvet med orden "usch usch". Redo att ge upp sköljde jag då av köttbullen, och gjorde mig beredd att själv äta upp den. Men då hände något. När köttbullen sköljdes av genomgick den, åtminstone i Emilias ögon, en förvandling. Plötsligt blev den fantastisk. "Vill ha. Villa haaa!". Och så var den köttbullen snabbt uppäten.

Överlycklig att ha lyckats med köttbullarna serverade jag fler. Men de var också usch-usch. Fram till dess att jag spolade av dem i vattenkranen. Då blev de fantastiska.

Ibland tror jag bara att hon jävlas med mig.


You may also like

Använder Blogger.