Bor inte granne med naturen längre. Kinda blows. Jag har bott ganska centralt på senare tid - Kungsholmen, och nu Solna. Och för det ...

Saknar skogen

/
.. Comments


Bor inte granne med naturen längre. Kinda blows.

Jag har bott ganska centralt på senare tid - Kungsholmen, och nu Solna. Och för det mesta är det precis så jag vill ha det - jag gillar att ha nära till allt. Jobbet, affärer, och allt vad det nu heter.

Men en sak jag saknar är att ha naturen runt kröken. Uppvuxen med ursviksskogen som next door neighbour, och med två riktiga skogsmullar till föräldrar, kan jag ju inte låta bli att älska naturen. Och när det gäller saker som svampplockning, bärplockning - eller bara mysiga skogspromenader - måste jag erkänna mig skyldig. I do miss 'em.

Måste helt enkelt bli bättre på att prioritera friluftsaktiviteter. Nästa år ska jag banne mig se till att fiskaplocka svamp och plocka blåbär. At least once each.


You may also like

Använder Blogger.