So. Vi bakade en sockerkaka på förmiddagen. Vad hittar man på framåt eftermiddagen då? Jo man bakar en äppelpaj. Kaka och paj, totally diffe...

Paj

/
.. Comments
So. Vi bakade en sockerkaka på förmiddagen. Vad hittar man på framåt eftermiddagen då?

Jo man bakar en äppelpaj. Kaka och paj, totally different saker, eller hur? Det är inte alls så att jag inte kan hitta på något annat att göra med min lillskrutt. Inte alls.

Men okej då. Jag kanske inte kvalificerar mig till världseliten av påhittiga föräldrar. Men. Vad spelar det för roll när jag jag, personally, definierar begreppet världselit när det kommer till kategorin smulpaj. För om jag är en nybörjare på sockerkaka så kan detsamma inte säger om smulpajer. Jag är smulpaj.

Och snart kommer jag att vara tjock. Om det fortsätter i den här takten. Någon som kan hjälpa mig att äta upp allt jag bakar? :P

Top notch. Världsklass. Överlägsen världsetta.You may also like

Använder Blogger.