Idag får jag oväntat besök av lilla fröken lillskit , min alldeles egna namnsdags-dotter [thnx Christofer Robin för påminnelsen!]. Oväntat ...

Oväntat besök

/
.. Comments
Idag får jag oväntat besök av lilla fröken lillskit, min alldeles egna namnsdags-dotter [thnx Christofer Robin för påminnelsen!]. Oväntat därför att jag helt saknar förmågan att anteckna datum som jag kanske borde försöka komma ihåg.

Men det är ju alltid myspys med en kväll tillsammans. Så the plan för today är namnsdagsmos med köttbullar. Det låter kanske inte så exklusivt, men enligt lillskit så är det världens godaste mat. Alldeles uppenbart har jag gjort något fel med uppfostran och matlagning där, men nu är det som det är. Måste ju bjuda på det bästa möjliga på den lilla stora dagen.


You may also like

Använder Blogger.