Ibland när jag gymmar hamnar jag i ett fantastisk stim. Jag känner mig fullständig osårbar, och praktiskt taget gudalik. Som att jag inte ba...

Ner på jorden igen

/
.. Comments
Ibland när jag gymmar hamnar jag i ett fantastisk stim. Jag känner mig fullständig osårbar, och praktiskt taget gudalik. Som att jag inte bara är döpt efter guden Tor, som att jag faktiskt är guden Tor.

Idag var en sådan dag. Jag upptäckte till min stora lycka att det finns en spegel bakom en av chins-ställningarna, som jag aldrig lagt märke till tidigare. Upptäckte också att mina armar såg formligen arnoldska ut i spegeln. Som att.. Jag vet inte.. Om jag hade varit bög skulle jag ha försökt para mig med spegeln. No kidding. Och i och med att armarna såg arnoldska ut fick jag också självförtoendet att göra en sanslös massa chins. Fantastic. So far.

Träningspasset fortsatte på den melodin. Med rejält ökade vikter på bland annat magövningarna. Och jag klarade det. Och kände mig som en gud. Fortfarande.

Några timmar efter gympasset låg jag, however, på vardagsrumsgolvet och kved i takt med mina krampande magmuskler. Och let me tell you. När en mans magmuskler krampar gör det ont. Är det dessutom en man med kroniska magproblems magmuskler som krampar. Då är det pretty damn awful.

So. All in all en händelserik dag. Från asagud till.. ganska ynklig liten pöl på vardagsrumsgolvet. Bra början på helgen. What's up next?


You may also like

Använder Blogger.