Hård dag på jobbet idag . Nej, faktiskt inte alls. Förra veckan jobbade jag på så pass bra att jag kunnat ta det ganska lugnt i inledninge...

Nattinatt

/
.. Comments
Hård dag på jobbet idag.

Nej, faktiskt inte alls. Förra veckan jobbade jag på så pass bra att jag kunnat ta det ganska lugnt i inledningen av den här veckan. Jobbar hemma två dagar i rad. Imorgon blir det bättring, dock. Då ska jag sitta på café med chefen och vår sir konsult hela förmiddagen. Sedan hem.

Kan tyckas att jag jobbar hemifrån kind of much? Det blir lätt så när chefen säljer av kontorslokalerna utan att skaffa nya först. Det är lite wild'n'crazy så att säga. Men jag gillar't.

Nu dags att somna med lite GSL på skärmen. Sweet. Natts!

Den obligatoriska "Go'natt"-bildern. Go'natt.


You may also like

Använder Blogger.