Det finns dagar då jag tycker om min farmor. Eller självklart tycker jag faktiskt om henne de allra flesta dagar, men vissa dagar lite extra...

Möbelshopping

/
.. Comments
Det finns dagar då jag tycker om min farmor. Eller självklart tycker jag faktiskt om henne de allra flesta dagar, men vissa dagar lite extra. Som när hon meddelar att hennes julklapp till mig är nya vardagsrums-möbler. Som jag får välja själv då, förstås.

Jag är ju gammal nog att inse att det ligger något orimligt bortskämt i att min farmor köper så pass mycket dyra grejer åt mig. Jag är trots allt en välbetald 26-åring. Men jag är inte gammal nog att tacka nej till ett erbjudande som är too good to refuse. Men kanske att jag spenderar några kronor extra på min egen julklapp till henne. Kanske att jag till och med ringer och pratar med henne lite oftare. Inte för att det går att köpa kärlek. Men.. jag kanske är lite som en slags.. möbelprostituerad möbeleskort? Jo, jag tror det.

Så, vad har jag egentligen prostituerat mig för?

Svaret är en hel massa saker. Hittade butiken iMöbler.se som visade sig vara helt snuskigt billig. Och ja. Då blev det en stor order. Kanske att jag borde betala lite själv också.

Soffa Hylla, TV-bänk & Soffbord


You may also like

Använder Blogger.