Imorgon blir jag pappa igen. Det ska bli mysigt. Det är alltid mysigt. Jag tycker om att ha någon sover bredvid mig, även om den sparkar oc...

Kind of scares me

/
.. Comments
Imorgon blir jag pappa igen. Det ska bli mysigt. Det är alltid mysigt. Jag tycker om att ha någon sover bredvid mig, även om den sparkar och slåss ibland. Jag tycker till och med om att stå i parken och frysa efter dagis. Även fast att det inte är särskilt kul.

Det är ganska konstigt med att vara pappa, tycker jag. Varje dag gör jag saker som faktiskt är ganska tråkiga. Men ändå tycker jag om att göra dem. Inte just när jag gör dem. Men efteråt. För att de betyder något. When it all comes down to it, så är det inte särskilt mycket här i livet som betyder något. Men att ta hand om den där stundtals mycket enerverande lilla saken. Det betyder något. Jag är ju quite probably the single most important person in her life.

Det kind of scares me också. Nog för att jag är kind of a bra pappa. Och nog för att den lilla krabaten älskar mig. Men det är skrämmande att hålla någons liv i sina händer. What if I fail, liksom? Det får ju inte ens finnas på kartan att göra. De närmaste tio-femton-tjugo åren måste jag ju vara stark och ta hand om henne whatever happens. Vissa dagar [today] känner jag mig ju inte stark, dock. Tur att det kommer fler dagar, då jag kan glömma bort att känna efter.


You may also like

Använder Blogger.