Ok. I've got to admit it. I'm a sucker for one-liners. Tyvärr är jag inte lika fantastiskt duktig på att leverera dem. Tvärtom bruka...

Jag älskar one-liners

/
.. Comments
Ok. I've got to admit it. I'm a sucker for one-liners. Tyvärr är jag inte lika fantastiskt duktig på att leverera dem. Tvärtom brukar jag vara så dålig på det att det kan bli en slags komik i sig. Att vara feltajmad och opassande kan helt klart vara roligt. Tycker jag.

Men nu måste jag bara berätta att jag lyckades leverera vad jag tycker var en helt fantastisk one-liner här om dagen. På min facebookkompis Camilla Löwengrips facebooksida. Jo, jag är vän med Blondinbellas mamma på facebook. Jag är inte stolt. Men så är det. Vi säger hej, grattis på födelsedagen, och kommenterar varandra då och då. Jag vet faktiskt inte varför. Jag undrar om hon förväxlar mig med någon annan. Det är min enda förklaring. Eller så tittar hon för mycket på Cougar Town. Huuh.

Hur som helst hade hon skrivit om sitt nya skrivbord. Att stor-större-störst är bäst. Och då svarade jag, quite cleverly, - that's what she said.

Hilarious tycker jag. Så roligt att jag nu måste delge min fantastiska humor här på bloggen. So. Quite hilarious, eller hur?


You may also like

Använder Blogger.