Skrev ett blogginlägg imorse som kanske blev lite för  personligt. Så, för att inte trampa på några ömma tår i onödan, plockade jag ned det ...

It got too personal

/
.. Comments
Skrev ett blogginlägg imorse som kanske blev lite för personligt. Så, för att inte trampa på några ömma tår i onödan, plockade jag ned det igen. Might publish it in the future, not now though.

Vad jag ville med det inlägget var att skapa en liten background till mitt pseudonym The Good Guy, som ju kan tyckas fantastiskt illa valt. Men det är också the point med namnet, att det ska vara självironiskt. När jag ser tillbaks på mitt liv - framförallt de senaste åren - kan jag tycka att jag at times har varit en utterly too goodguyish blåögd fool. Hela idén med The Good Guy är därför att locka fram en annan sida hos mig själv. En sida som är själslös, självfixerad och objektifierar kvinnor.

I am not that guy. Not for real. But I do have to pretend. For my own sake.


You may also like

Använder Blogger.