Färgglad mössa gjorde mig glad. Och egentligen är mitt kök välstädat, något fel på bilden här bara. Svansade just förbi i Solna Centrum ...

Höstens färgklick

/
.. Comments
Färgglad mössa gjorde mig glad. Och egentligen är mitt kök välstädat,
något fel på bilden här bara.
Svansade just förbi i Solna Centrum för att köpa lunch, när jag råkade få syn på något inne på Dressman. The one butik jag annars aldrig brukar gå in på av rädsla för att bli gråhårig. Men den här gången var det värt att riskera några gråa hårstrån, kände jag. För vad jag fått syn på, det var höstens färgklick.

På jobbet brukar chefen säga att sedan jag blev singel har jag alltid någon signalfärg på mig för att attrahera kvinnor. Riktigt så är det kanske inte jag tänker - jag gillar alltid signalfärger - men det stämmer ju ändå. Jag tycker att alla outfits behöver något som sticker ut, eller i varje fall syns lite.

I år får det bli en färglad mössa, med en matchande halsduk.

.. ..

Nej, nu måste jag fortsätta jobba! Har tagit på mig att göra en hel massa grejer för jobbet den här veckan. Kind of för mycket, nästan. But as opposed to Sauron I tend to get things done.


You may also like

Använder Blogger.