Det kan hända  att jag har sagt det förut - men nu säger jag det igen. Satan i gatan vad jag är glad att jag har kommit igång med gymmandet ...

Gymaholic

/
.. Comments
Det kan hända att jag har sagt det förut - men nu säger jag det igen. Satan i gatan vad jag är glad att jag har kommit igång med gymmandet igen. Nu med 1½ månads gymmande i ryggen känner jag att jag håller på att förvandlas till en ny bättre människa - och det snabbt.

Sedan jag började träna har jag märkt att jag mår väldigt mycket bättre, har mycket bättre självförtroende, och som grädde på moset börjar jag känna mig riktigt snygg. Visst för att jag alltid varit förvånansvärt delicious, men aldrig tidigare på det här delikat spännbögiga sättet. Det låter ju kanske inte helt positivt att kalla sig själv spännbögig. Men vafan, som min gode vän Christofer Robin säger - man ska ju tycka om den man ser i spegeln!

Och just nu måste jag säga att jag tycker om killen som stirrar tillbaks i spegeln. Det är en kille som på väldig kort tid vuxit och blivit en mycket bättre människa. Det är en människa som trivs med sig själv, som har roliga intressen, grymma vänner - och numera även en snygg kropp. Don't you agree?

Vad jag ser i spegeln. Kinda nice.
(and i DO wear pants! or do I!?)You may also like

Använder Blogger.