Go' morron go'morron vem tjööötar jag med? Tror banne mig att det är dags att ladda ner Nile City snart. Köpa menar jag förstås, j...

Go'morron

/
.. Comments
Go' morron go'morron vem tjööötar jag med?
Tror banne mig att det är dags att ladda ner Nile City snart. Köpa menar jag förstås, jag är väl ingen pirat heller. Jag tycker inte ens om pirater. Utom Jack Sparrow. Undrar hur han förhåller sig till piratkopiering.

But, the thing is, det är morgon. Ser lite blå himmel där ute utanför gardinerna. Man blir ju sugen på att ta sig ut en sväng och se om man kan få några fina bilder med kameran. Det har gått like a year sedan sist jag använde den på riktigt. Problemet är bara att systemkameror är för stora. Jag tycker inte om att se ut som en japansk turist. I shouldn't mind, but I do.

Men innan jag försöker mig på att göra något roligt kanske det ska jobbas lite också. Vi släpper en ny version av sidan idag, och det brukar alltid innebära lite problem. Framförallt när det gäller en stor uppdatering som den här. Gäller för mig att vara snabb och fixa alla glitches innan de hinner påverka någon användare.


You may also like

Använder Blogger.