Det är visst fars dag idag - måste komma ihåg att ringa och säga grattis till pappsen min. Inte minst för att han ska komma ihåg att ringa o...

Glad fars dag godammit!

/
.. Comments
Det är visst fars dag idag - måste komma ihåg att ringa och säga grattis till pappsen min. Inte minst för att han ska komma ihåg att ringa och säga grattis till sin dito. Han brukar glömma det. Jag brukar faktiskt också glömma bort det, men bli påmind av farmor och ringer och påminner mig. Det blir en cirkel på så vis. Farmor -> mig -> pappa -> farfar. Alla glada.

Anyways så märker jag att Emilia inte orkade komma hit och ge mig frukost på sängen. Lite dålig stil det känner jag. Nog för att hon bara är 2½ - men hallå, en liten chokladbit i varje fall? Keep this up young child, and I will bring you svampsoppa när du fyller år.

Och nu sitter jag och väntar på mamma. Hon ska hjälpa mig att sätta upp gardiner. Inte för att jag egentligen behöver hjälp. Men. Ja. Hon ska hjälpa till ändå. Större chans att det blir snyggt då.

Nu frukost!


You may also like

Använder Blogger.