Ibland tror jag att min pappa är en ganska klok man. Nog för att jag har hävdat det motsatta här på bloggen, otaliga gånger. Men ändå. Det ä...

Ett klokt airhead

/
.. Comments
Ibland tror jag att min pappa är en ganska klok man. Nog för att jag har hävdat det motsatta här på bloggen, otaliga gånger. Men ändå. Det är lätt att vara både mycket klok och mycket korkad på en och samma gång. Se bara på mig. Jag betraktar gärna mig själv som överjävligt smart, men det hindrar mig inte från att vara ett riktigt airhead. Så, detsamma gäller för min pappa.

Hur som helst vill jag minnas att vi satt i en TV-studio tillsammans för många år sedan, när frågan kom hur han skulle känna för att bli farfar. Han svarade att han såg fram mot den dagen, men att om han fick råda så skulle den dagen dröja. Då tyckte jag nog att han var tråkig och förmanande. Men såhär i efterhand förstår jag faktiskt precis hur han menade.

Att vara pappa är ju någonting fantastiskt. Det tycker jag. Och min lilltjej, hon är den finast i världen. Men jag önskar att jag hunnit träffa någon fantastisk att dela det med. För en del av det fina försvinner ju när energin går åt till annat. Ikväll har jag varit en dålig pappa, och believe me, det är inte vad jag vill vara.


You may also like

Använder Blogger.