More for me. Hela veckan har de tjatat om att Emilia är sjuk på dagis. Med en temperatur på 36,5 och bara lite lätt rinnig näsa har jag ...

Baking the cookies

/
.. Comments
More for me.
Hela veckan har de tjatat om att Emilia är sjuk på dagis. Med en temperatur på 36,5 och bara lite lätt rinnig näsa har jag inte riktigt förstått vad de menar. Men idag bestämde jag mig för att hålla henne hemma. Just to end the nagging.

Kan ju säga som så att jag har sällan umgåtts med en så pigg sjukling. Men whatever, det är ju mysigt att leka med lilltjejen. Även om det innebär att jag måste jobba kväll/helg för att slippa ta föräldrapenning.

Så, on the subject of whatever. För att få tiden att gå bestämde vi oss för att baka en sockerkaka. Vill påstå att den blev goddamn delicious, framförallt för att vara den första sockerkaka jag någonsin bakat. Dessvärre tycker lillskit inte alls att det är gott. But I don't mind, more for me!


You may also like

Använder Blogger.