Rubriken säger nog allt. Inte? Jag hade en mycket  obehaglig dröm inatt. En man knackade på mitt sovrumsfönster, i drömmen då , med ett base...

Att leva i ett våldsamt homosexuellt parförhållande med en mycket lång kidnappare

/
.. Comments
Rubriken säger nog allt.

Inte?

Jag hade en mycket obehaglig dröm inatt. En man knackade på mitt sovrumsfönster, i drömmen då, med ett basebollträ. Han hade någonstans fått veta mitt namn, och att jag var homosexuell. Därför skulle han kidnappa och misshandla min dotter. I och med att mannen var mycket lång, en bra bit över 2 meter, och dessutom hade ett basebollträ beslutade jag mig för att försöka sweet-talka mig ur situationen.

Det visade sig att den långe kidnapparen var homosexuell, och innan jag visste ordet av levde vi som sambos i en homosexuell parrelation. Varje gång jag påtalade att jag faktiskt, hur konstigt det än kan tyckas, var straight hotade han mig med basebollträt och förkunnade att han skulle kidnappa min dotter.

Vaknade med en väldigt obekväm känsla efter min dröm.
M såhär i efterhand undrar jag egentligen bara en sak. Vad är jag för en människa egentligen, om det där är min värsta mardröm?


You may also like

Använder Blogger.