Den här veckan har jag fått lära mig betydelsen av att äta rätt , och jag har kunnat konstatera att skillnaden mellan bra  och dålig  mat är...

Äta rätt = bra

/
.. Comments
Den här veckan har jag fått lära mig betydelsen av att äta rätt, och jag har kunnat konstatera att skillnaden mellan bra och dålig mat är stor. Löjligt stor.

Under helgen år jag sammanlagt 3x hamburgare, 2x pizza, 4 öl samt en påse chips. När jag sedan skulle gymma på måndagen kände jag mig spyfärdig efter cirka halva gympasset, och därefter var det bara ren viljestyrka som fick mig att traggla mig genom resten av övningarna.

Under perioden måndag till idag har jag bara ätit bra, hemlagad, mat. Havregrynsgröt, fisk, hemrullade köttbullar, långkornigt ris och kycklingsallad. När jag sedan skulle gymma idag kände jag mig fabolous. Körde hela passet utan problem, och efteråt var jag fortfarande så pigg att jag kunde passa på att ta ett personbästa i chins. Inte dåligt.

Kan kanske ha kört aningen för hårt idag. Endorfiner upp över öronen så att jag knappt kan tänka, och äppelmos i ben och armar. Men det är en bra känsla.

Så dagens tips från The Good Guy. Ät rätt.

Nu: släpa sig till dagis.


You may also like

Använder Blogger.