VIPOcean ger bort gratis Tablet-datorer, eller? Fick för några månader sedan ett sådant där semi-spam  från någon underlig avsändare - ...

Thank you VIPOcean

/
.. Comments

VIPOcean ger bort gratis Tablet-datorer, eller?
Fick för några månader sedan ett sådant där semi-spam från någon underlig avsändare - gratistipset, eller vad de nu kan ha hetat. Ni vet de där nyhetsbreven som ligger på gränsen mellan spam och bara oetisk marknadsföring.

Rubriken hette hur som helst "Få en gratis Android Tablet", och jag bestämde mig genast för att testa om den rubriken verkligen stämde. Kan det verkligen vara så att jag blivit utvald att få en gratis Tablet-dator?

För att ta del av erbjudandet var jag tvungen att klicka mig genom en åtta sidor lång marknadsundersökning, av typen "är du intresserad av att gå ner i vikt? A) Nej B) Ja, jag vill köpa luriga doktorns bantningspiller". Jag klickade förstås nej på allt. Och till slut efter dessa åtta sidor så kom jag fram till Tablet-erbjudandet. "Bli medlem på VIPOcean och få en gratis Android Tablet."

För att bli medlem var man tvungen att registrera sig med kreditkortsnummer, dock var den första månadens medlemskap gratis, och man fick när som helst under den första månaden avsluta sitt medlemskap. Sagt och gjort signade jag upp på VIPOcean, och skickade ett mail till dem innehållande min adress (samt kopia av en elräkning för att styrka min adress). För att avsluta mitt medlemskap var jag därefter tvungen att först avsluta min prenumeration, varpå det blev möjligt att även avsluta användarkontot. Oerhört komplicerat, men faktiskt fullt möjligt.

Och jo, dryga månaden kom min splitternya Android Tablet från VIPOcean. Det visade sig visserligen vara en kinesisk no-name-produkt av diskutabel kvalitet. Men den höll faktiskt allt som erbjudandet lovat. Den hade pekskärm, och OS:et var Android 2.2.

Gratis är gott, även när kvalitén är diskutabel.
Så tack till VIPOcean för Tablet-datorn. Den fick jag 710 kr för på Tradera. Inte helt fel, tycker jag. :)


You may also like

Använder Blogger.